16/12/2018 14:30 - 17:00 Westerkerk | Prinsengracht 279b | 1016 GW Amsterdam

LET OP! zaterdag 15 december 2018 om 23:59 sluit de online voorverkoop. Aan de zaal zijn nog kaarten verkrijgbaar (betaling alleen contant).

Vier een Russische kerst met Groot Excelsior o.l.v. Ronald Slager en het Hoorns Byzantijns Mannenkoor o.l.v. Grigori Sergei Sarolea! Groot Excelsior heeft een fantastisch programma op de lessenaar staan. U hoort onder meer het imposante ‘Russian Christmas Music’ van Alfred Reed en werken van Tsjaikovski, Khachaturian en Rachmaninov.

Onze zingende partner is  het Hoorns Byzantijns Mannenkoor. Dit koor zingt liederen uit de Russisch Orthodoxe liturgie en een aantal ‘koladky’: kerstliederen die volgens de traditie door kinderen aan de deur gezongen worden.

Na de pauze volgt een lichter kerstprogramma waarbij het publiek wordt uitgenodigd bekende kerstliedjes mee te zingen. Na de pauze zullen de orkestleden van Jong Excelsior meeblazen in het grote orkest.

LET OP: tickets ‘entree voorverkoop | 65+, stadspas, <13jr’ zijn alleen geldig op vertoon van een geldig ID/stadspas aan de deur!

Ticket type Prijs Winkelwagen

Deel dit:

Klassiek Nieuws!

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws van de leukste klassieke verenigingen van Nederland.

Succesvol ingeschreven!