28/11/2020 20:00 - 22:30 De Schuilplaats, Otterloseweg 18a te Ede

In 2020 bestaat De Harmonie 100 jaar en dat wordt gevierd met een groots jubileumconcert. Dit concert zal plaatsvinden in de grote zaal van de Schuilplaats: daarin passen genoeg mensen om het feest mee te vieren. Dan zal ook de wereldpremière plaatsvinden van de compositie die in opdracht van De Harmonie gecomponeerd is door Matthias van Nispen tot Pannerden. Het muziekstuk heet ‘On the Rocks’, naar het monument op het Bevrijdingsplein van Ede wat refereert aan de bevrijding van Ede door de Engelsen en Canadezen en aan de feestelijkheid rondom de bevrijding.

Daarnaast is er natuurlijk andere muziek, maar de hoofdact van de avond komt van illusionist Victor Mids, bekend van onder andere televisieprogramma Mindf*ck. Samen met De Harmonie maakt hij van dit concert een spectaculaire avond.

Alle Early Bird kaarten zijn uitverkocht. De kaarten zijn nu voor het normale tarief beschikbaar.

Binnen elke rang is er vrije zitplaatskeuze. Voor elke bestelling wordt € 1,00 aan transactiekosten in rekening gebracht.

In verband met de COVID-19 maatregelen is het concert verplaatst naar zaterdag 28 november 2020. Alle bezoekers die al kaarten hebben gekocht, hebben hier bericht over ontvangen.
UPDATE: Het concert wordt verplaatst tot een nader te bepalen datum, informatie volgt!

Lees hier de laatste informatie over ons jubileumconcert

 

Deel dit:

Organisator:De Harmonie (1)