14/03/2020 19:30 - 22:30 Geertekerk Utrecht

Corona-update

Wegens de coronamaatregelen gaan we het concert verplaatsen. We zoeken nog naar een nieuwe datum. Zodra de datum bekend is, zal de kaartverkoop weer open gaan (in een nieuw evenement op deze site). Mensen die al een kaartje gekocht hebben, hebben hier bericht over gekregen.

De Mattheuspassie

Hoe houd je het publiek gedurende drie uur op het puntje van hun stoel bij een uitvoering van de Matthäus-Passion? Wij zeggen: voer hem uit in een kleine bezetting, met een jong en enthousiast ensemble, en in de Nederlandse hertaling van Jan Rot. Het resultaat zal kwalitatief, intiem en uiterst verstaanbaar zijn! Zowel geschikt voor de ruimdenkende Bachliefhebber als de beginnende luisteraar die eens een toegankelijke passie wil proberen.

Zie voor meer informatie onze website!

Tarieven

Om dit bijzondere, eenmalige project mogelijk te maken en tóch toegankelijk te houden voor iedereen, zijn er verschillende tarieven voor verschillende portemonnees. Zoals bij veel concerten is er een standaardtarief en een studententarief van respectievelijk €25 en €10.

Bijzonder is dat er daarnaast nog twee tarieven zijn. Het VIP-kaartje van €35 is bedoeld voor luisteraars die ons een extra steuntje in de rug willen geven. Als dank hiervoor krijgen de kopers van deze kaartjes de beste plaatsen voorin in de zaal aangeboden. Deze constructie is in het leven geroepen omdat we voor dit eenmalige project niet, zoals veel andere gezelschappen, kunnen terugvallen op een bestand van donateurs of Vrienden.

Ten slotte is er ook een speciaal reductietarief van €15. Dit is voornamelijk bedoeld voor jonger publiek dat geen student meer is, maar nog niet ruim in de slappe was zit. Maar iedereen die zich anders geen kaartje zou kunnen veroorloven, nodigen we uit om deze kaartjes te kopen.

Uitvoerenden

Dirigent: Miriam Westgeest
Verteller: Pablo Gregorian
Jezus: Ardaan Dercksen
Sopraan: Renske van Gelder
Alt: Boukje van Gelder
Tenor: Max Bruins
Bas: Marijn Zwitserlood

Ticket type Prijs Winkelwagen

Deel dit: